Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно крика в багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kostadin
    3.манете тия крикове ми фанете помогнете на градския с турбото......

офф: аре бе бат Вальо ко стана бе 3 минути 2 правилни отговора отбор 145 относно тема свързана с крик, 101 минути и нито един правилен отговор въобще даже никакъв отговор за тема турболентност на 145 1и9ТДи
    аре бе сектор 145 нещо не ви виждам
    седи бе бате, човек немое се отлепи за некой час да апне да пине некоя ракия .... ))

а отбора на Типо ТДизелите..... ненам там
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Относно крика в багажника

Първоначално публикувано от Bobo
      Първоначално публикувано от Stello
      Абе и с тресчотка е бавно и неприятно .Аз се чудя немога ли да си пригодя по някакъв начин на реното крика.
      Има жаба в практикер за 65лв само купуваш и воала с три натискания колата е горе На кой не му аресва крика на наще да се пробва с такъв от Ауди А8

Крокодил искаш да кажеш, аз вече се обзаведох с един, щото криковете на колите за мен стават само за извънредно аварийна ситуация далеч от вкъщи.
      А най гадното нещо за мен на моя крик е тва, че за да си го извадя от багажника трябва да си сваля касата на земята
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Крика на алфата си е добър той е само ако спукаш гума което е рядкост а не за всекидневно ползване. Тези с манивелата са изключително зле на ланчата е такъв и е ужас. А 155 преди фейсливта са с крикове с тресчотка а тия след фейсливта са с обикновен ключ
        И Бобо е прав взимаш крокодил в гаража и като ти трбва за ремонт нещо вдигаш с него.

Comment

Working...
        X